Pozdravljen(a)!

Sem (Busy)Barbi, človek, ki stoji za tem projektom. Najina zgodba z BusyBee-jem se je začela pomladi leta 2016. No, če sem iskrena, je podlaga zanjo nastajala celo desetletje pred tem. Vsako leto sem si kupila rokovnik/zvezek/planer in ga, odločena, da bom to leto bolj organizirana, začela pridno uporabljati. In vsako leto je že v sredini januarja rokovnik našel svoje mesto na kakšni polici, omari…

Spomladi 2016 pa se je rodila misel o lastnem rokovniku. Meseci dogovarjanj, razmišljanja, ustvarjanja, učenja novih računalniških programov, živciranja pa so na jesen le prinesli prve BusyBee rokovnike. Odziv je bila nad pričakovanji in postalo je očitno, da BusyBee le ne bo enkraten projekt.

Vse kar vidite v rokovniku je moje delo. Grafike, akvarelni detajli, izbira papirja, postavitev, nalepke,… ne, nimam nobenih izkušenj in znanja o tem – pravzaprav sem po poklicu specialni pedagog, zaradi česar se kdaj pa kdaj zgodi, da vaš paket prispe dan kasneje, kot obljubljeno. 🙂

Poleg službe in BusyBee pa sva z mojo boljšo polovico tudi YouTube ustvarjalca – na kanalu Barbi in Matic, kjer si lahko pogledaš nekaj utrinkov iz ozadja ustvarjanja BusyBee rokovnikov.

Podjetje BusyBee je trenutno vodeno iz dnevne sobe, računi se izdajajo ob ne zglednih jutranjih urah na kavču pred TV, zaloga se hrani v spalnici. Velika želja pa je, da bi BusyBee nekoč imel lasten prostor.

Vaša, (Busy)Barbi